Biletele pentru spectacolele Teatrului „Căluțul de mare“ nu se mai achiziționează online

Începând de marți, 9 martie, părinții sau bunicii care doresc să cumpere bilete la spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“  trebuie să vină la sediul instituției de cultură, pentru a achiziționa tichetele de la casierie, varianta online nemaifiind disponibilă.

Casieria teatrului este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și sâmbătă și duminică în intervalul orar 09.00-13.00.

De asemenea, în limita locurilor disponibile, sâmbătă și duminică, biletele se pot achiziționa și înaintea spectacolului, cu cel puțin o oră înainte.

Casieria este închisă în zilele de luni.

Ultimele achiziții de pe platforma myticket.ro s-au făcut pentru spectacolele – „Crăiasa zăpezii“ – 6 martie și „Pinocchio“ – 7 martie, pentru care toate biletele (30% din capacitatea sălii) s-au epuizat.

În săptămâna 9-14 martie, prichindeii sunt așteptați să se întâlnească cu „Șoricelul Kiți-Kiț“ – sâmbătă, 13 martie, de la orele 10.00 și 12.00 și cu personajele din „Povestea porcului“, de Ion Creangă – duminică, 14 martie, de la orele 10.00 și 12.00.

Copiii trebuie să vină la teatru însoțit de unul sau doi adulți. Biletul pentru un copil costă 5 lei, iar pentru un adult, 12 lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *