Vești bune de Anul Nou! De la 1 ianuarie 2019, biletele la spectacolele Teatrului „Oleg Danovski“ se pot achiziționa și online

Vești bune pentru constănțenii care iubesc opera, opereta, baletul și concertele simfonice, dar nu prea au timp să ajungă la agenția Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, pentru a-și cumpăra bilete: de la 1 ianuarie, tichetele pot fi achiziționate și online!

Biletele pot fi achiziționate online, prin intermediul entertix.ro/ myticket.ro. Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Nu se pot cumpăra bilete online pentru evenimentele din foyer și pentru spectacolele dedicate copiilor.

Pentru cei care preferă metoda clasică de achiziționare a tichetelor, agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ își va relua programul de lucru cu publicul abia pe 8 ianuarie.

Agenția va fi deschisă luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și va fi închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea va funcționa doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Cât costă biletele de la 1 ianuarie 2019?

Prețul biletelor la evenimentele organizate în foaierul teatrului (seri camerale, seri lirice) a rămas neschimbat 10 lei/ tichet. Însă dacă până acum beneficiau de gratuitate doar copiii și elevii, de la 1 ianuarie 2019 vor avea acces gratuit și studenții. Pentru cumpărarea biletelor este nevoie de carnet de elev/ student vizat la zi.

Studenții mai primesc o veste bună: de la 1 ianuarie vor plăti doar 8 lei pentru spectacolele/ concertele organizate în sala de spectacole, față de cei 15 lei pe care îi plăteau până acum. Tot 8 lei vor costa și tichetele pentru copii și elevi.

Pensionarii vor plăti 15 lei pe bilet, pe baza talonului de pensie.

Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Intrarea în sala de spectacol se va face numai pe baza biletului de spectacol însoţit dupǎ caz, de talonul de pensie, carnetul de elev sau carnetul de student.

De gratuitate la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ vor beneficia și în anul 2019 copilul cu handicap/ adultul cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoana însoțitoare.

Adultul cu handicap mediu şi uşor va beneficia de aceleași condiţii ca și elevii.

Accesul în sală se face numai pe baza certificatului din care reiese gradul de handicap.

De asemenea, persoanele care dețin legitimație eliberată de Ministerul Culturii și Identității Naționale beneficiază de acces gratuit în limita locurilor disponibile la ora începerii spectacolelor. Accesul în sală se face numai pe baza legitimației.

În prima lună a anului 2019, la Teatrul „Oleg Danovski“ sunt programate deja șapte evenimente.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *