Vara aceasta, fii și tu Zbumzzi, în fiecare seară, până pe 25 august

Aveți un copil energic sau, dimpotrivă, un copil care nu se poate „dezlipi“ de ecranul televizorului sau al tabletei? Dacă da, soluția este echipa Zbumzzi, cea care susține zi de zi, până pe 25 august, între orele 17.00 și 21.00, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, o mulțime de evenimente interactive pentru cei mici. Așadar, lasă tehnologia și devino Zbumzzi, vara aceasta!

Întâlnirea de poveste din Țara Piticilor se desfășoară în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, o alternativă sănătoasă la jocurile pe tabletă, calculator, laptop sau telefon.

„Alături de frumoasa și tânăra echipă Zbumzzi, formată din studenți de la Facultatea de Arte, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universității „Ovidius“ și chiar din elevi și studenți de la Medicină, copiii nu se vor plictisi. Garantat!

„Încălzirea“ pentru distracție începe în fiecare zi, de la ora 17.00, cu antrenamente specifice și dans, alături de: Ioana, Diana, Catinca și Loredana. Apoi, de la ora 18.00, se desfășoară timp de o oră, atelierele de pictură, face painting, actorie, desene pe asflat și jocurile copilăriei.

Cătălina și Alina, fetele care pun culoare pe obrajii celor mici, s-au împrietenit deja cu prichindeii care doresc să fie, la cerere: pisicuțe, fluturași, inorogi și multe alte animăluțe fantastice, în cele mai năstrușnice combinații cromatice.

Gabriela coordonează atelierele de pictură la care participă copii talentați ce își pot vedea apoi creațiile expuse. În același spațiu, Loredana și Diana le dau celor mici lecții de actorie. Mai încolo, aproape de scenă pe care urcă în fiecare weekend (sâmbătă și duminică, între orele 20.00 și 21.00) trupa Zbumzzi, copiii pot realiza desene pe asfalt alături de Georgiana.

La mare căutare sunt și jocurile copilăriei, coordonate de… Cenușăreasa și căpitanul Hook. Nelipsit de la întâlnirea zilnică cu copiii este și cel mai mare Minion din câți s-au văzut.

Distracția continuă cu animație (de luni până vineri, între orele 19.00 și 21.00 și sâmbătă și duminică, în intervalul 19.00-20.00), iar în ultimele două zile ale săptămânii Catinca, Loredana, Diana, Ioana și Edi susțin un spectacol interactiv cu dans și muzică pentru prichindei. Veniți să-i vedeți!“, transmit organizatorii.

Evenimentul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Sursă foto: Facebook – Hip Hip Zbumzzi

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *