Vă place tangoul? Veniți la Muzeul de Artă!

Iubitorii dansului și ai trăirilor intense sunt așteptați duminică, 20 mai, de la ora 17.00, la Muzeul de Artă Constanța, la o manifestare culturală inedită, dedicată Zilei Naționale a Argentinei: „Tangoul nemuritor. Istoria tangoului argentinian în cuvinte, muzică și imagini“.

Despre tangoul argentinian va vorbi maestrul Jose Maria Ulla din Argentina. Activitatea culturală se desfășoară cu participarea pianistei Natalia Gribinic.

Născut în anul 1962, în Santa Fe, Jose Maria Ulla este director al Orchestrei Simfonice din Mar del Plata, un oraș din Argentina situat pe malul Oceanului Atlantic. La Constanța nu se află prima dată. Întâia oară a venit aici în 1998, la invitația dirijorului Radu Ciorei, când a dirijat Filarmonica „Marea Neagră“. A revenit după zece ani, în 2008, alături de alți artiști din Argentina, pentru a susține spectacole de tangou argentinian în Piațeta Cazinoului din stațiunea Mamaia.

Evenimentul cultural din această duminică este organizat de Muzeul de Artă Constanța și Ambasada Argentinei la București, fiind dedicat Zilei Naționale a Argentinei, sărbătorită pe 25 mai.

Intrarea este liberă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *