Urmează alte două weekend-uri cu „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“

Constănțenilor și turiștilor li se pregătesc încă două weekend-uri cu „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“ la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie.

Timp de două weekend-uri spectatorii au petrecut șase seri minunate în compania tinerilor actori, aflați la început de drum, dar și a celor consacrați.

Dacă primul weekend, cu caracter competițional s-a desfășurat sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin“, încheindu-se și cu o gală de premieră, weekend-ul trecut, a fost rândul profesioniștilor să urce pe scenă, în program fiind incluse trei spectacole și un recital muzical.

Până pe 29 august, dată la care se va încheia cea de-a III-a ediție a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul  Euxin“, publicului i se mai oferă șase seri cu teatru.

Cel de-al treilea weekend va începe cu o seară de teatru vineri, 20 august, de la ora 21. Sâmbătă și duminică, de la aceeași oră, publicul este din nou așteptat la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie.

Festivalul în aer liber „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“ se desfășoară în perioada 6-29 august în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Evenimentul  este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *