Teatrul  „Oleg Danovski“, în turneu prin țară

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ prezintă în această săptămână, în deplasare, două faimoase opere verdiene care se regăsesc în repertoriul său: „Nabucco“ și „Traviata“.

Capodopera verdiană „Nabucco“ va fi prezentată marți, 3 martie, de la ora 19.00, la Buzău, în sala „Maximilian“ din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor. Soliști vor fi: Cătălin Țoropoc – București, Akiko Hayakawa – Japonia, Orest Pîslariu – București, Răzvan Săraru, Stela Sîrbu, Constantin Acsinte, Mădălin Băldău și Mihaela Ionescu.

La pupitrul orchestrei se va afla dirijorul nipon Koichi Inoue.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu,iar scenografia este creația lui Cătălin I. Arbore.

traviata teatrul oleg danovski

Tulburătoarea poveste a Violettei Vallery va fi prezentată la Ploiești, pe 5 martie, de la ora19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Vor da viață personajelor din opera „Traviata“ artiștii: Ana Maria Donose – Iași, Doru Iftene, Iordache Basalic – București, Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Bogdan Ocheșel, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Ionela Duma și Adrian Bădilă.

Conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul Gheorghe Stanciu.

Regia artistică a spectacolului este realizată de Anghel I. Arbore, scenografia îi aparține lui Cătălin I. Arbore, iar coregrafia este semnată de Fănică-Lupu Liești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *