Teatrul de Operetă „Ion Dacian“, în concert la Constanța

Artiștii de la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian“ din București susțin, în acest weekend, două concerte la Constanța, în cadrul stagiunii estivale Be.SAFE – BestSummerArtFEst Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța.

Sâmbătă, 22 august, de la ora 21.00, pe scena Teatrului de Vară „Soveja“, artiștii de la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian“ București prezintă „This is my song“, o seară americană cu momente celebre din musical-uri și muzică de film, sub conducerea muzicală a lui Alexandru Ilie.

Vor interpreta piese din coloana sonoră a unor filme și musical-uri celebre soliștii vocali și orchestra Teatrului „Ion Dacian“.

Duminică, 23 august, de la ora 21.00, tot la Teatrul de Vară „Soveja“, artiștii de la „Ion Daciacn“ vor prezenta „Seară franceză“, un colaj de șansonete și arii celebre din operete franceze.

Bilete

Biletele pot achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11), deschisă de miercuri până duminică, inclusiv, între orele 09.00-12.00 și 16.00-21.00.

Tichetele pot fi achiziționate și de la casa de bilete a Teatrului de Vară „Soveja“, cu două ore înainte de începerea spectacolelor.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *