Spectacolul nevăzătorilor de la Constanța, pe scena Teatrului de Comedie din București

Spectacolul „Micul infern“, de Mircea Ștefănescu, regizat de Teodora Sirbu și Lidia Șuleru, având în distribuție actorii de la „Thetis“ , trupa Asociației Nevăzătorilor din Constanța, se va juca în capitală, pe scena Teatrului de Comedie.

Întâlnirea echipei „Thetis“ cu publicul bucureștean va avea loc miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.30.

Invitația de a juca pe scena Teatrului de Comedie a avut la bază succesul pe care spectacolul l-a avut la Constanța, la premiera din 27 noiembrie.

Activitatea trupei „Thetis“ este binecunoscută și recunoscută la nivel național, dar și nu numai, prin repertoriul său, prezentat an de an în fața publicului fidel. Toate aceste succese dovedesc faptul că, prin eforturi susținute, cu resurse puține și sprijin limitat, dorința de a reușit a Lidiei Șuleru și a Teodorei Sîrbu, îndrumătoarele voluntare ale trupei, a dat roade. Cele două care au semnat regia spectacolului au imprimat actorilor nevăzători dorința de teatru, de joc și forța de a reuși într-o societate în care banul primează.

Teodora Sîrbu s-a ocupat și de ilustrația muzicală, iar Lidia Șuleru, de scenografie.

Din distribuția spectacolului fac parte nevăzători total sau parțial: Liliana Radu – Viorica, Iulian Iova – Sandu, Mariana Globaru – coana Eleonora, Nicolae Rusu – Cornel, Ionel Radu – Mielu, Elena Panait – Didina și Bogdan Ciupic – Kiki.

La reprezentația de la București și-au anunțat prezența și reprezentanți ai Ministerul Muncii și Solidarităţii Sociale și ai Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *