„Soldățelul de plumb“ vine să cucerească aplauze. Premieră la Teatrul „Oleg Danovski“

Simpaticul „Soldățelul de plumb“ se va alătura celorlalte personaje de poveste care și-au făcut… căsuță la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, cum ar fi micuța Dorothy și prietenii ei, în frunte cu cățelușul Țic-Țic.

Opereta în două acte pentru copii, dar nu numai, compusă de Dumitru Capoianu după piesa lui Saša Lichý, cu versuri de Vasile Chiriță, va avea premiera pe 22 octombrie, de la ora 11.00. Ea este o reluare a spectacolului care a avut loc în urmă cu 22 ani, pe 18 aprilie 1997, în regia lui Mihai Vasile Timofte, de această el punând fi pusă în scenă de Ștefan Munteanu. Scenografia spectacolului este semnată de Șerban Jianu, iar coregrafia e realizată de Rodica Raicu Uretu.

„Soldățelul de plumb“ va… juca și va cânta urmând instrucțiunile maestrului Gheorghe Stanciu, cel care va da „comenzile de luptă“ de la pupitrul dirijoral.

Soliști vor fi: Aurelian Ghițoi, Georgiana Medeleanu, Daiana Gavrilescu, Bogdan Ocheșel, Mircea Găvan, Octavian Minea, Cristian Parmac, Adrian Pîrlea, Iulian Bratu și Adrian Bădilă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *