Și tinerii sunt așteptați la teatru! „Căluțul de mare“ le-a pregătit o surpriză

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ din Constanța îi așteaptă în sala de spectacole și pe cei mici, dar și pe cei mai mari, după cum se arată în titulatura sa. Pentru aceștia din urmă a pregătit o surpriză: un spectacol despre relații, despre căsătorie.

Veniți joi, 16 mai, de la ora 17.00, la Teatrul „Căluțul de mare“ și veți afla dacă vă place sau nu „Piatra din casă“, de Vasile Alecsandri, pusă în scenă de Lică Gherghilescu, pe muzica lui Liviu Manolache și cu o scenografie semnată de Carmencita Brojboiu. Spectacolul nu este o premieră, dar poate fi considerată una ca atare fiind reluat după o absență de mulți ani. Vor da viață personajelor lui Alecsandri: Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Arina Cojocaru, Emanuel Cristoiu/Lică Gherghilescu, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia și Ion Ciolan.

„Punguța cu doi bani“ 

Pentru cei mai mici dintre spectatori, Teatrul „Căluțul de mare“ a deschis larg… „Punguța cu doi bani“, cu un belșug de fapte năzdrăvane. Celebra poveste a lui Ion Creangă a fost prezentată marți, dar actorii Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Tiberiu Roșu și Ion Ciolan, o vor… juca, din nou, miercuri și joi, de la ora 10.00. Spectacolul este pus în scenă de Cristian Mitescu, are scenografia realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica, de Dan Bălan și coregrafia, de Olimpia Iordache. El este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

„Capra cu trei iezi“

O altă poveste creată de Creangă va fi prezentată micilor spectatori, cu mijloacele specifice teatrului de păpuși, vineri, de la ora 10.00 și duminică, de la 11.30. Este vorba despre „Capra cu trei iezi“, spectacol pus în scenă de Gabriel Apostol, cu un scenariu scris de Cristian Pepino, muzică de Dan Bălan și scenografie de Daniela Drăgulescu. Și acest spectacol este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani. Distribuția este formată din Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *