Seară lirică la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul meloman, miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, în foaier, la o seară lirică.

Îi vor încânta pe constănțeni cu glasurile lor: baritonul Marius Eftimie, mezzosoprana Lucia Mihalache, sopranele Laura Eftimie, Elena Rotari și Silvia Simionescu și basul Laurențiu Severin, acompaniați la pian de Andrada Ștefan.

seara lirica teatrul oleg danovski laura eftimie andrada marius eftimie

În program se regăsesc lucrări din creația compozitorilor: Tiberiu Brediceanu, Achim Stoia, Ion Runcu, Frederick Loewe și Modest Musorgski.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Copiii, elevii și studenții beneficiază de intrare liberă.

Biletele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *