Scriitorul Radu Aldulescu lansează la Constanța romanul „Rezidenți în Casa Visurilor“

Scriitorul Radu Aldulescu își lansează la Constanța astăzi, 6 noiembrie, de la 19.00, la Librăria Cărturești din City Park Mall, cel de-al zecelea roman care îi poartă semnătura, „Rezidenți în Casa Visurilor“.

Vor vorbi despre cartea apărută la editura Hyperliteratura scriitorii Damian Spiridon și Adrian Pârvu.

„Grigore, un ziarist ratat, de 49 de ani, care locuiește într-un apartament sărăcăcios împreună cu părinții lui bolnavi, având grijă de ei și de Charlie, câinele bătrân și orb al familiei, hăituit de fostele sale neveste și mereu umilit de șeful său bețiv și pervers, o întâlnește pe Argentina, o fostă sportivă, rămasă fără locuință, paznic la o casă de amanet, iar împreună încep să nutrească iluzia unei noi vieți.

Soarta este însă nemiloasă cu cei amărâți și fără șansă, cu cei care n-au avut și nu vor avea niciodată nimic, dar care cred că oricând totul se poate schimba. Casa Visurilor rămâne doar un deșert al speranțelor și amăgirilor celor care îndrăznesc să viseze, până când viața dă cu ei de pământ“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

După lansare, este programat un spectacol inspirat din roman „Argentina în Casa Visurilor“, în regia Alinei Hiristea și cu Patricia Ionescu în distribuție.

Regizoarea Alina Hiristea lucrează în prezent la un spectacol nou, la Teatrul de Stat Constanța, care o are în prim-plan pe Regina Maria, după un text semnat de soțul său, Radu Aldulescu.

Sursă foto: Facebook

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *