Șapte ateliere tematice, pentru cei mici și cei mari, la Muzeul de Artă Populară Constanța

Muzeul de Artă Populară Constanța își deschide ușile larg către public invitând copiii, dar și adulții la ateliere tematice. Întâlnirile cultural-educative vor fi organizate într-un nou spațiu, special amenajat în acest scop, situat la parterul instituției de cultură.

Muzeul pune la dispoziția participanților toate materialele necesare pentru fiecare dintre cele șapte ateliere de educație muzeală, ia cei interesați vor achita o taxă, care în funcție de tipul atelierului poate fi de 30, 50, 70 sau 100 de lei.

30 de lei este taxa pentru atelierele „Păpuși din fire colorate“ (preșcolari și școlari), „Simbolistica măștilor populare“ (copii și adulți) și „Lecția la muzeu“, prin intermediul căreia școlarii și liceeni vor descoperi secretele muzeografiei.

Pentru atelierele „Pictăm icoane pe sticlă“ (adulți și copii), „Dobrogeanca pe linguri“ (adulți) și „Învățăm să țesem“ (copii și adulți) taxa de participare este de 50 de lei.

Participarea la atelierul „Motive decorative pe farfuriile de ceramică” se face achitând 70 de lei/ copii și 100 de lei/ adulții.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241 61 61 33.

Sursă foto: Muzeul de Artă Populară Constanța – Facebook

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *