Pregătiri pentru Gala „HOP“: din 8 august poți cunoaște concurenții

Timp de patru zile, în perioada 2-5 septembrie, Gala Tânărului Actor „HOP“ revine la mare: la Constanța, unde se va desfășura în premieră (după edițiile precedente de la Costinești și Mangalia). Cea de-a XXII-a ediție a Galei, aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu, se va desfășura la Teatrul de Stat Constanța. Aici, cei 50 de tineri „dansactori“ care au trecut de rigorile preselecțiilor din luna iulie (17 artiști la secțiunea Individual și șapte grupuri) vor concura pentru trofeul „HOP“.

Publicul are și el un rol important: este invitat în sala de spectacole pentru a-i vedea live pe concurenți și a-i vota pe favoriți. Sau poate urmări competiția în transmisiune directă (pe Facebook și Youtube), pentru a-i vota online în seara galei, joi, 5 septembrie, până la ora 20.00. Până atunci, publicul este invitat să cunoască concurenții,între 8 și 31 august, prin intermediul filmulețelor de prezentare, realizate de ei înșiși. Acestea pot fi urmărite pe site-ul Galei „HOP https://galahop.uniter.ro/, contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA), dar și pe paginile de Facebook ale partenerilor media.

Iată primul filmuleț de prezentare al actorului Radu Anastas:

Votul publicului la Gala HOP 2019. Radu Anastas

Votați-vă concurenţii favoriţi la Gala Tânărului Actor HOP 2019! Intrați în perioada 2 – 5 septembrie pe site-ul www.galahop.uniter.ro, urmăriți live transmisia competiţiei şi votați! Până pe 31 august, tinerii înscrişi în competiţie se prezintă. Faceţi cunoştinţă cu actorul Radu Anastas (Universitatea de Arte Târgu-Mureş). Joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, publicul poate vota online pe www.galahop.uniter.ro.

Geplaatst door Gala HOP – Gala Tânărului Actor op Donderdag 8 augustus 2019

https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor/videos/388047951709165/

Gala Tânărului Actor HOP este un proiect al Uniunii Teatrale din România (UNITER) care sprijină debutul tinerilor artişti oferind oportunităţi de formare profesională şi viitoare colaborări. Organizatorii celei de-a XXII-a ediții sunt: UNITER și Teatrul de Stat Constanța. Proiectul cultural este finanțat de: Consiliul Județean Constanța și Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, coproducător fiind Societatea Română de Televiziune.

Partenerii evenimentului sunt: Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, ITI – Institutul Internațional de Teatru, Secţia Română, TIFF – Festivalul Internațional de Film Transilvania, City Park Mall, Constanța, Primăria Sector 5 Bucureşti și Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache“. Partener de tradiţie este Societatea Română de Radiodifuziune.

Partenerii media ai Galei „Hop“ sunt: Radio Sky, Radio Constanța, Radio Vacanța, Radio Doina, Ziua de Constanța, Cuget Liber, Replica de Constanța, Star Gossip Magazine, Cultura Constanța și Ziarul Metropolis. Partener de monitorizare este MediaTrust.

Sursă foto: https://galahop.uniter.ro/ (credit foto Andrei Gindac)

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *