Povești nemuritoare, în dublă reprezentație, la Teatrul „Căluțul de mare“

În acest weekend, prichindeii, însoțiți de părinți sau bunici, sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ pentru a se bucura de povești.

Sâmbătă, 22 mai, de la orele 10.00 și 12.00, pe scenă va urca Rățușca cea Urâtă, vedeta poveștii cu același nume a lui Hans Christian Andersen.

Regia, scenariul și scenografia sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar muzica este compusă de Radu Alin Macovei Moraru.

Spectacolul, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani, îi are în distribuție pe actorii: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

„Hansel și Gretel“

Duminică, tot de la ora 10.00 și apoi de la ora 12.00, pe scenă vor urca isteții frățiori Hansel și Gretel, care s-au alăturat recent păpușilor de la „Căluțul de mare“.

Regia și scenariul spectacolului „Hansel și Gretel“, după Frații Grimm, sunt semnate de Cristian Mitescu, iar de scenografie s-a ocupat Eugenia Tărășescu-Jianu.

Muzica este compusă de Viorel Andrinoiu, iar de coregrafie s-a ocupat Sergiu Ionuț Anghel. Asistent de regie este Grațian Prisacariu, cel care se regăsește în distribuție alături de Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu și Ion Ciolan.

Spectacolul se adresează categoriei de vârstă 4+.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *