Multă veselie la Atelierul de Magie

Dacă nu v-ați dus încă copiii la Atelierul de Magie, deschis zilnic începând cu 6 decembrie, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, mai aveți la dispoziție doar câteva zile.

Atelierul de Magie, care se desfășoară în cadrul Festivalului Iernii, este un loc în care cei mici stau departe de tentațiile tehnologiei, tablete și smartphone-uri, râd mult, vorbesc și interacționează. Principalul partener de discuții este magicianul, care prin „trucurile“ îi ajută pe cei mici să-și dezvolte spiritul de observație. Iar celor mici nimic nu le scapă, pentru că se dovedesc a fi foarte vigilenți și atenți la detalii. Totuși, are și magicianul trucurile lui.

La Atelierul de Magie se mai poate participa în această zi de joi, între orele 16.00-20.00, dar și vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul 12.00-20.00. De altfel, duminică, 12 ianuarie, este ultima zi în care mai e deschis atelierul.

Festivalul Iernii este un eveniment organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *