„Magic Swing“, divertisment muzical la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită iubitorii dansului şi ai muzicii retro pe 20 ianuarie, de la ora 18.30, la „Magic Swing“, un divertisment vocal-coregrafic gândit pus în scenă de Gabriela Dobre, după o coregrafie de Iulian Ghencea.

Vor da glas şlagărelor anilor ’30-’60: Daniela Vlădescu, Raluca Dărăban, Maria Cernat, Cristian Parmac, Adrian Pîrlea, Iulian Bratu, Octavian Minea, Gabriela Dobre şi Bogdan Ocheşel.

Alături de ei se vor afla balerinii Petronela Iordache, Iguel Sanchez, Marian Basarabeanu şi Daia Kashiwaba, precum şi dansatorii Horia Gabriel Iordache, Andreea Daniela Pieptea, Cristian Alexandru Panduru, Mălina Gabriela Prian şi Andreea Gutu.

Asistent de coregrafie al spectacolului este Petronela Iordache. Light designul spectacolului este semnat de Ștefan Sterian, iar regia tehnică este realizată de Adrian Renea.

Începând cu 1 ianuarie, biletele pentru evenimentele organizate de Teatrul „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) pot fi achiziționate online prin intermediul entertix.romyticket.ro. Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Cei care aleg varianta clasică de achiziționare a biletelor trebuie să știe că agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și este închisă doar în zilele de marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în care sunt spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *