„Luceafărul“ și două comedii, în weekend, la Teatrul de Stat Constanța

La final de săptămână, Teatrul de Stat Constanța (TSC) invită publicul în sala de spectacole, pentru a se reîntâlni cu muza Thalia.

În ultima vineri și zi din luna lui Brumar, de la ora 19.00, pe scena Dramaticului constănțean va fi prezentată comedia „Veethoven…, făi!“, cu Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip în distribuție. Textul e semnat de Lana Moscaliuc şi Iulian Enache (cel din urmă realizând şi regia) după o idee a scriitorului rus Mihail Zoscenko.

Scenografia e creată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar muzica este compusă de Adrian Mihai.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, constănțenii sunt invitați, de la ora 19.00, să umărească „Luceafărul“, un spectacol de poezie şi dans, inspirat de versurile lui Mihai Eminescu. Povestea „Luceafărului“ va fi prezentată de actriţa Luiza Sarivan și de balerinii Victoria Creţ, Cosmin Adrian și Mihai Adrian, frații care au ajuns până în finala show-ul de televiziune „Românii au talent“.

Intrarea la acest spectacol este liberă.

Duminică, 2 decembrie, de la ora 19.00, pe scena TSC se va juca, din nou, o comedie: „Gâlcevile din Chioggia“, de Carlo Goldoni, în regia Danei Dumitrescu. În distribuție se regăsesc actorii: Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip şi Mirela Pană. Coregrafia îi aparţine Stelei Cocârlea, scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar muzica este creația lui Adrian Alexandru.

În 2012, comedia „Gâlcevile din Chioggia“ a fost nominalizată la secţiunea Cel mai bun spectacol a Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi.

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța

Share:

One thought on “„Luceafărul“ și două comedii, în weekend, la Teatrul de Stat Constanța

  • 28 noiembrie 2018 la 14:30
    Permalink

    In viata mea nu am vazut un spectacol mai prost ca : “Veethoven… fai!”. A fost groaznic ! Imi doream sa vad o comedie si a fost un dezastru !!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *