„Lasă-mă să am grijă de tine“

Trupa de teatru independent InDArt din București le propune celor aflați pe litoral o întâlnire cu muza Thalia, prezentându-le premiera națională a spectacolului „Lasă-mă să am grijă de tine“, de Silvia Gagu, în regia lui Bogdan Gagu.

Despre ce este vorba?! Iată prezentarea piesei: „Se întâmplă în viață să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii, dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută“.

Din distribuția spectacolului „Lasă-mă să am grijă de tine“ fac parte: Silvia Gagu, Alexandru Tudor Sabău, Marcel Lovin și Marina Fluerașu.

Spectacolul, cu o durată de o oră și 45 minute, este programat miercuri, 30 iunie, de la ora 21.00, la restaurantul Harlequin din stațiunea Mamaia. Prețul unui bilet este 55 lei. Locurile se pot rezerva la numărul de telefon 0766400181.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *