La Teatrul „Oleg Danovski“, primăvara începe cu un concert marca  „2 Gents“

Primăvara debutează cu muzică bună la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, dar și cu vestea că de la 1 martie toate evenimentele încep de la ora 19.00. Așadar, astăzi, în prima zi a lunii Mărțișor, de la ora 19.00, constănțenii sunt așteptați la un concert marca „2 Gents“, sub bagheta lui Ionuț Pascu.

„2 Gents“ este un proiect muzical „patentat“ de Ciprian Rogojan (percuție), membru fondator al trupei Sistem (percuție) și Doru Todoruț (voce), membru fondator al formației Deepcentral.

Soliștii serii vor fi soprana Smaranda Drăghici și tenorii Doru Iftene și Răzvan Săraru. Orchestra și corul Teatrului „Oleg Danovski“, condus de Adrian Stanache vor fi, ca de obicei, la înălțime.

Biletele se pot achiziționa de la agenția din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, la prețuri la de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi, copii, studenți. Acestea se pot procura și online, accesând www.tnobconstanta.ro/bilete.  Biletele pentru evenimentele Teatrului „Oleg Danovsko“ se pot achiziționa și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *