Gala Premiilor UZPR 2018 răsplătește excelența în jurnalism

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) premiază performanța jurnalistică, pe anul 2018, în cadrul unui eveniment festiv care se va desfășura, pe 19 iunie, de la ora 17.00, în Studioul 2 al Televiziunii Române.

În cadrul Galei Premiilor UZPR vor fi premiați cei care și-au înscris creațiile jurnalistice în cadrul concursului pentru realizările anului 2018 având team „Tot ce-i românesc nu piere“. Premiile se vor acorda pentru presă scrisă, presă online, reviste, carte de publicistică, radio, televiziune și pentru întreaga activitate jurnalistică (Marele Premiu). Termenul limită de depunere a materialelor jurnalistice a fost 31 martie 2019.

„Concursul profesional al UZPR pentru realizările anului 2018 a înregistrat un număr record de înscrieri, aproape 100 de participanți pentru domeniile online, presa scrisă, revistele și cărțile de publicistică sau producțiile de radio și televiziune. Juriile, constituite din personalități marcante ale jurnalismului, oameni de cultură, pentru fiecare secțiune, au depus eforturi considerabile, pentru a selecta cele mai reprezentative lucrări, sub genericul  competiției «Tot ce-i românesc nu piere!». O misiune dificilă și solicitantă, dar încheiată cu întreaga responsabilitate a rigorii asumate“, a transmis departamentul de comunicare al UZPR.

Gala Premiilor UZPR este o coproducție TVR 3- UZPR, devenită tradiție după doi ani de parteneriat. Evenimentul va fi difuzat în programele televiziunii publice, începând cu data de 6 iulie.

De asemenea, din 22 iunie, pe pagina UZPR vor fi oferite amănunte despre cei laureați și lucrările pentru care au fost răsplătiți cu trofeele UZPR 2018.

Sponsorul principal al Galei Premiilor UZPR este Uniunea Națională a Notarilor Publici din România.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *