„Folk de colecție“ cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, la Teatrul „Oleg Danovski“

Dacă vă place folk-ul, aveți ocazia să ascultați muzica preferată joi, 24 ianuarie, de la ora 19.00, în sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Amfitrionii serii folk vor fi îndrăgiții cantautori: Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu.

Biletele pentru concertul „Folk de colecție“, la prețul unic de 50 de lei, pot fi procurate numai de la agenția de bilete a Teatrului „Oleg Danovski“, începând cu data de 10 ianuarie. Agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și va fi închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea va funcționa doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Rezervări se pot face la adresa de e-mail constantarock89@gmail.com sau direct pe pagina Asociației Rock 89, organizatoarea evenimentului.

A doua zi, pe 25 ianuarie, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu vor cânta pentru publicul din Mangalia, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură din localitate.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *