Divertisment muzical la Teatrul „Oleg Danovski“, „O, sole mio!“

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, weekend-ul începe cu canțonete, printre care și „O, sole mio!“, celebra canțonetă napolitană care dă și numele divertismentului muzical programat sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 19.00.

Spectacolul este gândit de mezzosoprana Gabriela Dobre, care a conceput și scenariul, regia, scenografia, precum și light-design-ul spectacolului.

Soliștii divertismentului muzical „O sole mio!“ vor fi: Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Ionela Duma, Mihaela Ionescu, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru, Mădălin Băldău, Cristian Parmac și Bogdan Ocheşel.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această duminică, între orele 18.15-19.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *