„Divers Contemporan“, o expoziție într-un spațiu neconvențional, Galeria de Artă „Virgil Coman“

Constănțenii care doresc să ia pulsul artei contemporane sunt așteptați, pe 2 august, de la ora 17.00, la Galeria de Artă „Virgil Coman“ din pasajul pietonal de la Tomis Mall, la vernisajul expoziției de pictură și grafică „Divers Contemporan“, semnată de constănțeanca Zoița-Nicoleta Panciu și ieșeanca Elena-Irina Apostul.

Cele două artiste, Zoița-Nicoleta Panciu și Elena-Irina Apostul, sunt absolvente ale Universității Naționale de Arte „George Enescu“ din Iași, unde își desfășoară și studiile doctorale, în palmaresul lor regăsindu-se premii naționale și internaționale.

„Structura lucrărilor de artă ale celor două artiste prezente în expoziția Divers Contemporan» reprezintă un nucleu ce evidențiază spiritul creator al formei umane, redat în grafică și pictură, într-o viziune modernă a artei. Creativitatea și diversitatea celor două artiste reunește pe simezele Galeriei de Artă «Virgil Coman» un număr însemnat de lucrări (40) ce evidențiază aspectul compoziției în arta contemporană. Atât artista constănțeană Zoița-Nicoleta Panciu cât și ieșeanca Elena- Irina Apostul îmbină armonios diversitatea culturală dintre Dobrogea și Moldova, într-o formă artistică variată și inedită“, susțin organizatorii.

Expoziția va fi prezentată de prof. univ. dr. Marian Cojoc de la Universitatea „Ovidius“ Constanța.

Manifestarea culturală este organizată de Asociația Culturală „Wild Art“ și este susținută de fililalele Tulcea și Iași ale Uniunii Artiștilor Plastici din România,  Universitatea Națională de Arte „George Enescu“ din Iași, Primăria Municipiului Constanța și Constanța Culturală.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *