Cumperi o carte de la târgul „Gaudeamus Litoral“, participi la tombolă! Ce poți câștiga

Cea de-a XI-a ediție a Târgului de Carte „Gaudeamus Litoral“ îi așteaptă pe turiști și constănțeni, în Piațeta Perla, cu cărți la prețuri bune și evenimente conexe atractive, precum și cu șansa de a câștiga o mulțime de premii. 

Mai mult, cei care cumpără cel puțin o carte pe zi, pot participa la Tombola „Gaudeamus“, pentru care se fac două extrageri pe zi. Se poate participa completând un buletin de vot primit de la organizatori, nu de la standurile editurilor. Cei care vor să participe la tombolă trebuie să aibă bonul fiscal emis la cumpărarea volumului, deoarece trebuie scrise pe talonul de participare date care se regăsesc pe bon.

Premiile puse în joc sunt: un zbor deasupra Litoralului Românesc, cu un avion de mici dimensiuni, oferit de Regional Air Services – Aeroport Tuzla, trei tablete oferite de IndECO Grup și Jerry’s Pizza, două Ebook Reader Kindle, oferite de Rotary Club Cetatea Tomis Constanța și Asociatia Oportunități de Afaceri pentru Femei – Constanța, echipamente și accesorii multimedia oferite de InfoTouch Systems, vouchere pentru produse Eme, vouchere pentru cadouri personalizate CEWE și invitații la Eforie Aqua Park și la Circul Americano Vargas.

Evenimente editoriale

Pe 3 august, în cea de-a zi seară a târgului, la pavilionul Gaudeamus vor avea loc , începând cu ora 18.00, prezentări ale cărților scrise de membrii Cenaclului literar „Mihail Sadoveanu“ și lansate după ediția din 2018 a manifestării. De asemenea, de la ora 19.30, Steliana Bajdechi va modera un eveniment dedicat filialei Dobrogea a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și editurii „Detectiv literar“.

„Seara șlagărelor românești“ cu Daniel Iordăchioaie și Aurelian Temișan

Iubitorii muzicii sunt invitați, de la ora 19.00, în Piațeta Perla, pentru a participa la „Seara șlagărelor românești“, ediția a III-a. Invitați vor fi: minivedetele Asociației Culturale Belle Arti, Ciro De Luca, Daniel Iordăchioaie și Aurelian Temișan.

Anul acesta, preşedintele de onoare al Târgului „Gaudeamus Litoral“ este prof. univ. dr. Lăcrămioara Berechet de la Facultatea de Litere – Departamentului Filologie Română, Limbi Clasice și Balcanice din cadrul Universității „Ovidius“ Constanța.

Evenimentul cultural, care se desfășoară în perioada 1-5 august, este organizat de Radio România – Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Sursă foto: Ionuț Druche

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *