„Cea mai frumoasă soție“ inaugurează… luna mai, la Teatrul de Stat Constanța

„Cea mai frumoasă soție“, o comedie în alb-negru, pe un text de Eugène Labiche, în viziunea regizorală și senografică a lui Mihai Constantin Ranin, deschide primul weekend al lunii mai, la Teatrul de Stat Constanța.

Întâlnirea cu „Cea mai frumoasă soție“ este programată vineri, 3 mai, de la ora 19.00. Vor da viață personajelor lui Labiche: Florina Stănculeţ / Georgiana Rusu, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Diana Vieru, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.

Spectacolul nu este recomandat minorilor sub 14 ani.

„Șobolanul rege“, sâmbătă, 4 mai

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 19.00, pe scena constănțeană va urca „Șobolanul rege“ al lui Matei  Vișniec, în regia lui Radu Dinulescu, cu Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochiței, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu și Ana-Maria Ştefan în distribuție.

Scenografia e semnată de Sanda Mitache, iar muzica, de Mihnea Brumariu. Nici acest spectacol nu este recomandat minorilor.

„Nunta lui Figaro“, duminică, 5 mai

Prima săptămână a lunii mai se va încheia cu o comedie franțuzească: „Nunta lui Figaro“, de Beaumarchais, în regia lui Cristian Ion, cu o scenografie de Gabriela Nicolaescu.

Din distribuție fac parte actorii: Tani Ştefu, Bogdan Caragea, Luiza Sarivan, Luiza Martinescu, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Mircea-Dumitru Siromașenco, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov și Daniela Ivanciu.

Bilete

Pentru aceste spectacole, tichetele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului la prețuri de: 40 lei (lojă), 30 lei (stal) și 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari). Mai multe detalii puteți primi la numerele de telefon: 0241.488.247. / 0371.442.592.

Agenția  de bilete este deschisă luni, între orele 09.00-17.00, și de joi până duminică, între orele 11.00 și 19.00.

Începând cu 18 aprilie, biletele pentru spectacolele TSC pot fi achiziționate online, de pe  platforma mystage.ro.

 

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *