Artă din doze de aluminiu

Iubitorii de frumos de pretutindeni pot admira începând cu 1 noiembrie, pe simezele virtuale ale Galeriei de Artă „Virgil Coman“, o expoziție inedită semnată de tulceanca Georgeta Petrof, „Aluminium Art“.

Expoziția este organizată de Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ Tulcea, în parteneriat cu Asociația Culturală „Wild Art“ Constanța. Pe 30 octombrie, aceasta a fost vernisată în foaierul bibliotecii tulcene.

Creațiile realizate din doze de aluminiu reflectă sensibilitatea și imaginația debordantă a Georgetei Petrof, în folosirea și îmbinarea diverselor materiale.aluminiu art georgeta petrof

Lucrările expuse sunt unice, lucrate fără un tipar anume pentru a nu conține elemente identice. Sunt confecționate din doze de aluminiu în mare parte, pe alocuri fiind folosite și alte materiale“, a spus Ligia Dima, manager al Bibliotecii Județene „Panait Cerna“ din Tulcea.

Valorificăm fiecare colaborare, iar Tulcea întotdeauna vine ca un exemplu pentru multe orașe în ceea ce privește viața culturală a urbei, intensă și bine organizată. De data aceasta, aducem și la Constanța, prin intermediul Galeriei de Artă «Virgil Coman», un artist «alchimist», care transformă aluminiul în creații inedite, în artă“, a subliniat președintele Asociației Culturale „Wild Art“, Laura Stroe.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *