„Anotimpuri cu povești“, la Lumina. „Motanul încălțat“, acasă

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ va juca pentru prichindeii din localitatea constănțeană Lumina spectacolul „Anotimpuri cu povești“.

Întâlnirea cu îndrăgiții actori Claudia Zaharia, Daniela Vlad, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan va avea loc joi, 9 mai, de la ora 10.30, la Căminul Cultural din localitatea Lumina.

Spectacolul interactiv „Anotimpuri cu povești“, recomdant copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani, este creat de Aneta Forna Christu, iar ilustrația muzicală îi aparține lui Dicran Asarian.

În sala de spectacole de la Constanța, actorii constănțeni se vor întoarce duminică, 12 mai, de la ora 11.30, alături de… „Motanul încălțat“. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Pepino, iar scenografia e realizată de Cristina Pepino, consultant pentru mânuirea păpușilor fiind Aneta Forna Christu. Coregrafia e realizată de Maria Aprozianu.

Spectacolul, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între șase și 12 ani, îi are în distribuție pe actorii: Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Claudia Zaharia, Ion Ciolan și Andrei Stroescu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *