„A Whole New World“, șlagăre pop-rock și muzică de film în variantă simfonică, la Teatrul „Oleg Danovski“

Constănțenii care doresc să înceapă weekend-ul cu o doză sănătoasă de energie și bună dispoziție sunt așteptați, în această vineri, de la ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, pentru a asculta „A Whole New World“, un concert antrenant, inclus în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, ediția 44.

Sub bagheta carismaticului dirijor Ionuț Pascu, sopranele Madeleine Pascu din București, Daniela Vlădescu și Smaranda Drăghici, tenorii Doru Iftene și Răzvan Săraru, orchestra și corul TNOB vor interpreta șlagăre, în versiune simfonică.

În program, lucrări din repertoriul „clasicilor”: Queen, Deep Purple, The Beatles, ABBA, Michael Jackson, Lionel Richie, Donna Summer, Ennio Morricone, Andrew Lloyd Webber, Leonard Bernstein, George Gershwin și Jeanine Tessori.

Biletele pentru acest spectacol au prețuri cuprinse între 25 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Studenții, pe baza carnetului de note, și pensionarii, pe baza cuponului de pensie, vor plăti 15 lei pe un tichet. Pentru copii, inclusiv pentru elevii de gimnaziu și de liceu, prețul unui bilet este de doar 8 lei.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, ediția 44, care se va încheia pe 25 noiembrie, continuă săptămâna aceasta cu baletul „Crăiasa Zăpezii“ – sâmbătă, ora 18.30 și opera verdiană „Nabucco“ – duminică, ora 18.30.

Sursă foto: tnobconstanta.ro (Fotografie realizată de Corina Radu)

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *