„Ziua Culturii Naționale – Ziua nașterii poetului Mihai Eminescu“, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța sărbătorește  ziua de 15 ianuarie printr-o suită de evenimente online, grupate sub genericul „Ziua Culturii Naționale – Ziua nașterii poetului Mihai Eminescu“.

Evenimente online vor fi transmise pe pagina de Facebook a instituției de cultură începând cu ora 10.00, când este programată conferința „Actualitatea lui Mihai Eminescu – chipul și asemănarea“, susținută online de către directorul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman“, prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici.

De la ora 11.00, va avea loc prezentarea într-o galerie foto a expoziției de carte „Mihai Eminescu la Aniversare“, organizată de Biroul de bibliografie dobrogeană și deschisă la sediu, până pe 21 ianuarie. Despre valorile eminesciene din expoziție va vorbi, de la ora 12.00, dr. Corina-Mihaela Apostoleanu, șef serviciu.

Evenimentele online se vor încheia cu recital din lirica eminesciană, programat să înceapă de la ora 14.00, organizat în colaborare cu Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu“ din Chișinău.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *