Weekend cu întâlniri de poveste

La final de săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi așteaptă pe prichindeii însoțiți de părinți în sala de spectacole. La cererea micului public, un spectacol va mai avea o reprezentație.

Sâmbătă, de la ora 10.30, cei mici vor urmări povestea Califului Barză, o adaptare după povestea cu același nume a lui Wilhelm Hauff, în regia lui Daniel Stanciu. Scenografia este semnată de Cristina Pepino, iar muzica este compusă de Gabriel Basarabescu.

Vor da viață personajelor din „Califul barză“ actorii: Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu, Clara Ghiuvelechian și Arina Cojocaru.

Spectacolul se adresează grupei de vârstă 5+.

Dublă reprezentație Albă-ca-Zăpada

Duminică, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“ va urca cea mai frumoasă fată din poveștile Fraților Grimm, Albă-ca-Zăpada. La cererea publicului, ea va păși pe scena tomitană de două ori, de la ora 10.30 și de la ora 12.00 (spectacole sold out).

Regia și scenariul spectacolului sunt semnate de Bogdan Drăgulescu, iar scenografia este creată de Daniela Drăgulescu, muzica fiind compusă de Liviu Prossi.

Personajele de poveste vor fi interpretate de: Alina Manțu, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Daniela Vlad și Andrei Stroescu.

La întâlnirea cu Albă-ca-Zăpada sunt așteptați copiii cu vârstă între patru și 12 ani.

Copiii trebuie să vină la spectacol însoțit de cel puțin un adult.  Prețul unui bilet este de 10 lei, pentru copil. Tot 10 lei va plăti și adultul care-l însoțește.

Accesul în sala de spectacole se face cu respectarea reglementărilor în vigoare, în contextul epidemiologic actual.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *