Ultimul weekend la Festivalul Iernii, ediția 2019-2020

Au mai rămas doar trei zile până la închiderea Festivalul Iernii, eveniment care a debutat pe 6 decembrie, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.  În aceste zile, cele patru ateliere patronate de Moș Crăciun sunt deschise zilnic, iar organizatorii îi invită pe constănțenii de toate vârstele, în weekend, la scenă, pentru a petrece împreună clipe memorabile.

Vineri, 10 ianuarie, de la ora 18.00, constănțenii, indiferent de vârstă, sunt așteptați să pășească, pentru o oră, în „Lumea poveștilor“, un spectacol atractiv și antrenant în  regia Danielei Vitcu, în care se cântă și se dansează mult. Vor urma  60 de minute de muzică, alături de MC Music Năvodari și Școala de muzică eMenTi Star Academy.

Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 18.00, ambasadorii bunei dispoziții vor fi ansamblul „Plai de dor” din comuna Albești și ansamblul „Flori dobrogene“ din comuna Mihail Kogălniceanu. Penultima seară a festivalului se va încheia cu un concert de muzică oferit de MC Music Năvodari, în intervalul orar 19.00-20.00.

Duminică, 12 ianuarie, în ultima seară a festivalului, trupa Zbumzzi va aduce buna dispoziție în Țara Piticilor, printr-un spectacol de animație, programat de la ora 18.00. Gala de închidere a Festivalului Iernii va avea loc de la ora 19.00, invitați fiind Liliana Cornilă, Denis Done, Denisa Lucan, Catinca Hanțiu. De asemenea, în cadrul galei va avea loc lansarea piesei „Focul pământului“, compusă de tânărul compozitor Alexandru Neș, pe versuri de Carmen Aldea Vlad, închinată evenimentelor care tulbură continentul australian și Orientul Mijlociu.

Duminică, în programul ultimei seri este inclusă și premierea copiilor care au participat la atelierele lui Moș Crăciun, deschise zilnic în perioada 6 decembrie 2019-12 ianuarie 2020, de luni până joi, între orele 16.00-20.00, și de vineri până duminică, de la 12.00 la 20.00.

Festivalul Iernii este organizat de către Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *