„Trubadurul“ verdian, în această sâmbătă, la Teatrul „Oleg Danovski“

Cea de-a 44-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului continuă în această sâmbătă, de la ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ cu spectacolul „Trubadurul“, de Verdi.

Vestitul trubadur al lui Verdi, Manrico, își va depăna nefericita poveste pe scena tomitană, sub bagheta dirijorului Roberto Buffo din Argentina. Tenorul Răzvan Săraru va fi Manrico, soprana Elena Rotari va fi Leonora, mezzosoprana Alina Dragnea din București o va întruchipa pe Azucena, iar baritonul Daniel Pop, tot din capitală, va da glas Contelui de Luna. Din distribuție mai fac parte: Constantin Acsinte, Ionela Duma, Andrei Băican și Iulian Bratu.

Regia artistică a „Trubadurului“ constănțean este semnată de Ognian Draganov,  iar scenografia e realizată de Boris Stoinov și Tvetanka Stoinova.

Biletele pentru acest spectacol au prețuri cuprinse între 25 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Studenții, pe baza carnetului de note, și pensionarii, pe baza cuponului de pensie, vor plăti 15 lei pe un tichet. Pentru copii, inclusiv pentru elevii de gimnaziu și de liceu, prețul unui bilet este de doar 8 lei.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, care se va încheia pe 25 noiembrie, continuă duminică, de la ora 18.30, cu baletul „Romeo și Julieta“.

Sursă foto:  Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *