Seară de Jazz pe faleza Cazinoului din Constanța

La sfârșit de august, Uniunea Armenilor din România, sucursala Constanța, îi invită pe iubitorii jazz-ului, fie că sunt tomitani, fie că sunt în trecere la malul Mării Negre, la o… Seară de Jazz.

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, este programat vineri, 30 august, începând cu ora 19.00, pe faleza Cazinoului Constanța.

Grupul care va cânta jazz cu „miez armenesc“ pe faleza Cazinoului diferă de la an la an, dar nucleul este format din Romeo Ispas (Kirkorian). Demn de apreciat este că, pentru a participa la „Seara de jazz“, membrii band-ului se reunesc din țară și din străinătate, renunțând temporar la celelalte proiecte.

seara de jazz afis 2019 2

„Fiecare comunitate a armenilor din țară, dorește să ofere ceva distinct orașului în care trăiește. Noi, comunitatea armenilor din Constanța, oferim această seară de jazz, ajunsă anul acesta la cea de-a IV-a ediție“, a precizat președintele UAR, sucursala Constanța, Liviu Merdinian.

Așadar, dacă Bucureștiul are „Strada armenească“, orașul de la Marea Neagră se remarcă prin „Serile de jazz“.

uniunea armenilor din constanta sucursala constanta

Acest eveniment, ajuns la cea de-a IV-a ediție, a debutat în vara lui 2016, în Parcul Tăbăcărie. Următoarele edițiile, din 2017 și 2018, au avut loc în Piața Ovidiu, iar anul acesta distanța față de mare a fost redusă considerabil, prin scena amplasată în fața Cazinoului, în apropierea hacikar-ului, remarcabilul monument din tuf vulcanic atât de drag armenilor.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *