Revista de cultură „Tomis“, din nou la Constanța

După îndelungi așteptări și speranțe năruite, în sfârșit, la 12 ani de la desființarea sa, revista de cultură „Tomis“ își reia existența cu „o nouă redacție, dar cu vechiul ei spirit liber“, după cum menționează echipa redacțională.

(Re)lansarea va avea loc vineri, 28 octombrie, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă Constanța.

Așteptarea a luat sfârșit! După 12 ani de absență, revista TOMIS revine în forță. Cu o nouă redacție, dar cu vechiul ei spirit liber, TOMIS – Revistă de cultură este pregătită să vă fascineze.

Nume cunoscute și nume inedite, un concept grafic original, debuturi, cronici și traduceri, toate vă așteaptă la evenimentul de vineri, 28 octombrie, ora 18, la Muzeul de Artă Constanța, unde va avea loc lansarea revistei.

Vom profita de acest prilej pentru a-i aduce în fața dumneavoastră pe pianistul Andrei Irimia și pe rapperul Psihotrop. Cei doi vor performa separat, dar și împreună, într-o combinație unică de sunet și rimă.

Cultura pământului va fi reprezentată, la rândul ei, de vinurile subtile ale Cramei Histria, cetatea mai veche decât Tomisul“, menționează organizatorii evenimentului editorial.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *