O operetă și o operă celebre, în weekend, la Teatrul „Oleg Danovski“

La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul, din nou, în sala de spectacole, pentru a urmări o operetă și o operă celebre.

„Voievodul țiganilor“, sâmbătă, 26 septembrie

Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 19.00, este programată celebra operetă a lui Johann Strauss-fiul a cărui acțiune se petrece în Banat: „Voievodul țiganilor“. De regia artistică, libret, text proză, scenografie și light design s-a ocupat Lucia Cicoară-Drăgan. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Gheorghe Stanciu.

Soliști vor fi: Doru Iftene, Laura Eftimie, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Daiana Gavrilescu, Constantin Acsinte, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, Octavian Minea, Cristian Parmac, Ștefan Acsinte, Marian Irimia, Iulian Bratu, Matias Eftimie și David Popescu.

„Elixirul dragostei“, duminică, 27 septembrie

Duminică, 27 septembrie, de la aceeași oră, iubitorii operei sunt invitați la „Elixirul dragostei“, de Gaetano Donizetti. Soliști vor fi: Laura Eftimie, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel și Mihaela Ionescu.

La pupitrul orchestrei se va afla Sebastian Pascale.

Regia artistică este semnată de Ognian Draganov, iar scenografia este creată de Cătălin I. Arbore.

„Chiar dacă forma în care se vor prezenta spectacolele va fi diferită de cea pe care o cunoașteți, acest lucru nu va împiedica ca actul artistic să se desfășoare conform cerințelor. Spectacolele se vor derula fără pauză și vor dura de la o oră și 30 minute până la maximum două ore. Regiile vor fi adaptate noilor condiții de distanțare și de siguranță“, au transmis organizatorii.

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a deschis stagiunea pe 18 septembrie cu concertul „A Whole New World“.

Accesul publicului în sala de spectacole se face respectându-se toate normele de igienă, conform legislației în vigoare, pentru a preveni răspândirea coronavirus.

Biletele

Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei atât în formula clasică, de la agenția de bilete aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.

Agenția de bilete este închisă marțea, dar este deschisă în zilele de luni, miercuri,joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00.

Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacole, va funcționa între orele 17.30 și 18.45. Dacă în aceste zile nu sunt spectacole, agenția va fi închisă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *