O operă savuroasă ca un vin de Bordeaux, duminică, la Teatrul „Oleg Danovski“

După ce vineri seară i-a invitat pe melomanii de la Marea Neagră la un concert simfonic sub bagheta dirijoarei Roselise Gentile  din Anglia, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ îi așteaptă pe constănțeni la o operă savuroasă ca un… vin de Bordeaux.

„Elixirul  dragostei“, celebra operă a lui Donizetti, în care licoarea bahică mai sus menționată se află la mare cinste, va fi prezentată pe scena tomitană duminică, 6 mai, de la ora 19.00, sub bagheta lui Sebastian Pascale.

Frumoasa Adina va fi interpretată de soprana Laura Eftimie, iar îndrăgostitul Nemorino va împrumuta vocea tenorului Mădălin Băldău.

În rolul șarlatanului Dulcamara care are leac pentru suferințele din dragoste ale junelui Nemorino se va afla baritonul Daniel Pop din București, iar baritonul Marius Eftimie va fi Belcore. Din distribuție mai face parte și soprana Mihaela Ionescu, în rolul Giannettei.

Informații despre bilete și prețul lor, care se pot achiziționa online și de la agenția teatrului, se pot obține de pe site-ul instituției de cultură.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *