Festivalul „Mamaia” se reia, în weekend, după 11 ani de absență

În anul în care se împlinesc șase decenii de la prima ediție, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” revine în atenția publicului, cu o ediție jubiliară, care se va desfășura în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

În cele trei seri de festival, începând cu ora 19.00, vor urca pe scena festivalului artiști îndrăgiți, precum: Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Sergiu Cioiu, Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir, Anca Țurcașiu și Alexandra Ungureanu, dar și formații precum Cargo, Holograf, Proconsul și Direcția 5 .

Prezentatori vor fi Liana Stanciu, Aurelian Temișan și Corina Chiriac, iar orchestra festivalului este condusă de Daniel Jinga.

Vineri, 25 august, în prima seară, vor susține recitaluri: Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu & Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună, Romanița Duminică, Direcția 5 și Holograf.

„Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la festival de-a lungul timpului, omagierea celor care au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi”, precizează organizatorii.

Sâmbătă, 26 august, vor veni în fața publicului Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Dani Ionescu, Anca Florescu, Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Proconsul și Cargo. Și în această seară vor avea loc decernări de trofee și remember-uri.

Duminică, 27 august, în ultima seară a Festivalului „Mamaia”, vor cânta pentru publicul din Piațeta Perla artiștii: Miki ex-Kpital, Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Gabriela Atanasov, Betty Iordăchescu, Hara, Vlad Nicolici, Voltaj, Loredana & Banda Agurida. Vor avea loc remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la realizarea evenimentului, de-a lungul timpului. De asemenea, vor fi omagiate personalitățile care au avut un rol important în istoria Festivalului „Mamaia”.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Biletele se pot procura de pe plaforma online ( ziua întâi – 25 august ; 26 august – ziua a doua  și 27 august – ziua a treia), dar și de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (fostul Cinema Republica), situat pe Bd. Ferdinand nr. 56, care e deschisă în intervalul 10-24 august, între orele 13.00-20.00 și pe durata festivalului, între orele 12.00-18.00.

Un bilet costă 28 de lei. Pensionarii vor plăti pentru un loc 14 lei, iar pentru copii, elevi și studenți prețul unui bilet este de 7 lei.

Festivalul „Mamaia”, ediție jubiliară, se reia la 11 ani distanță de la ediția a 42-a, din anul 2012.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *