„Fata din curcubeu“ deschide „Serile de teatru de la Pontul Euxin“

Vești bune pentru constănțenii cu preocupări culturale: proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin“ se va desfășura, pentru al doilea an consecutiv, în locul deja stabilit: la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie.

Evenimentul cultural se va desfășura în fiecare weekend, de la ora 21.00, în perioada 7 august-6 septembrie,  pe scena de la Amfiteatru, prilej cu care publicul va vedea spectacole de teatru și va participa la concerte.

„Fata din curcubeu“

Cea de-a doua ediție a proiectului „Seri de teatru la Pontul Euxin“ va debuta vineri, 7 august, de la ora 21.00, cu un tulburător one women show: „Fata din curcubeu“, de Lia Bugnar (care semnează și regia), cu Marcela Motoc în distribuție.

Concert Marius Mihalache band

Sâmbătă, 8 august, de la ora 21.00, vor urca pe scena de sub cerul liber: Marius Mihalache, la țambal, și band-ul său format din Arabela Nicolau – voce, Lorin Mihalache – tobe, Florin Parfene – bas și Mandela – flaut.

Stand-up comedy

Duminică, 9 august, de la ora 21.00, este programat un spectacol de stand-up comedy. În „rolurile principale“ se vor afla Edi Vacariu, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius“, câștigătorul iUmor 2020, Mane, Mădălin și Gherghe. Umorul va fi garantat.

Intrarea este liberă la toate evenimentele.

Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei.

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *