Duminică cu șlagăre și dans

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ întâmpină luna florilor, în această duminică, cu divertismentul muzical-coregrafic „Magic Swing“, programat de la ora 19.00.

Vor da glas şlagărelor anilor ’30-’60: Daniela Vlădescu, Raluca Dărăban, Maria Cernat, Gabriela Dobre, Silvia Simionescu, Cristian Parmac, Adrian Pîrlea, Iulian Bratu, Octavian Minea şi Bogdan Ocheşel.

Pe aceste melodii vor dansa: balerinii Petronela Iordache (asistent de coregrafie), Anna van Haaren, Iguel Sanchez, Marian Basarabean, Daia Kashiwaba, Keito Kamijo și Sorin Gâlcă.

Lor li se vor alătura dansatorii Iulian Ghencea (care semnează coregrafia întregului spectacol), Horia Gabriel Iordache, Mălina Gabriela Prian, Andreea Daniela Pieptea, Cristian Alexandru Panduru şi Andreea Guțu.

Spectacolul „Magic Swing“ este conceput de Gabriela Dobre.

Light design-ul este semnat de Ștefan Sterian, regia tehnică este realizată de Adrian Renea, iar de sunet s-a ocupat Bogdan Costea.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Ele mai pot fi cumpărate și azi, în intervalul orar 18.15-19.00, de la agenția de bilete din incinta teatrului.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *