Concertul „Agnus Dei”, darul muzical de Crăciun al studenților și profesorilor de la Facultatea de Arte

Cu o săptămână înainte de ajunul Crăciunului, o parte din studenții, masteranzii și cadrele didactice de la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” Constanța le oferă constănțenilor un dar muzical vocal-instrumental: concertul de muzică clasică, jazz, colinde și folclor „Agnus Dei”.

Întâlnirea de suflet este programată duminică, 17 decembrie, de la ora 17.00, în ambianța deosebită a Muzeului de Artă.

Concertul „Agnus Dei” este susținut de corul Facultății de Arte, programele Muzică și Studii Muzicale Aplicate, alături de soliști studenți, masteranzi și cadre didactice.

„Așa cum am obișnuit publicul constănțean, în atmosfera specială a sălilor Muzeului de Artă, tineri studenți și masteranzi muzicieni din ansamblul coral, din ansambluri instrumentale (pian, saxofon, vioară acordeon, orgă, chitară, caval) și ansambluri vocal- instrumentale vor interpreta vocal și instrumental pentru dvs., într-o  frumoasă colaborare artistică de scenă, cu profesorii lor din cadrul programelor noastre de Muzică și Studii Muzicale Aplicate.

În cadrul concertului vocal-instrumental „Agnus Dei” se vor aborda creativ, cu entuziasmul caracteristic tinereții, o multitudine de genuri muzicale: muzică clasică și cu caracter religios, colinde tradiționale românești, colinde internaționale, muzică de jazz în aranjamente proprii.

Activitatea este coordonată de conf. univ. dr. Adrian Roșu,  lect. dr. Mirela Voicu, lect. dr. Andreea Bratu, cadrul didactic asociat Tiberiu Oprea și asist. dr. Titiana Miriță, care va și prezenta evenimentul.

Concertul face parte din festivalul „Seri de muzică, teatru și arte vizuale la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 21 noiembrie-24 decembrie, în cadrul Centrului de Cercetare Științifică și Creație Artistică „Euxin” din cadrul Facultății de Arte.

Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *