Colinde și produse hand made la Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!“

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, prin cursanții săi, pregătiți de profesoara de pian și muzică ușoară Rodica Iftime și profesoara de muzică populară Elena Plătică, susține un program artistic la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța în cadrul Târgului de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!“.

Evenimentul este organizat la inițiativa președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, de către Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului Constanța împreună cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) Delfinul Constanta, CSEI Maria Montessori și CSEI Albatros.

grupul giocoso centrul cultural teodor burada clasa prof rodica iftime

În cadrul târgului, Grupul  vocal „Giocoso“, coordonat de prof. Rodica Iftime, va susține un moment artistic miercuri, 22 decembrie, de la ora 17.00. Colindătorii clasei de Canto Muzică Populară, coordonați de Elena Plătică, profesor de canto muzică populară și solistă a ansamblului folcloric „Brâulețul“, vor reveni în fața vizitatorilor târgului joi, 23 decembrie, de la ora 16.00, după ce marți au apărut în fața publicului.

Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!“, cu produse hand made, realizate de copiii de la CSEI, este deschis în perioada 21-23 decembrie, între orele 14.00-19.00.

„Sunteți așteptați în număr cât mai mare să admirați măiestria cursanților instituției ce prezintă un program artistic în perioada 21-23 decembrie 2021. Accesul la târg va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă“, anunță reprezentanții Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *