Centrul „Jean Constantin“, la aniversare. Cinci ani cu filme bune și spectacole

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, instituție care își desfășoară activitatea în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, sărbătorește joi, 20 aprilie, cinci ani de existență.

Cinci ani în care a fost, și continuă să fie, alături de publicul tânăr, dar nu numai, pentru că, prin activitățile pe care le organizează periodic (proiecții de film, concerte, spectacole, conferințe) se adresează tuturor vârstelor.

Startul evenimentelor aniversare se dă de la ora 10.00, în sala de cinema, cu proiecția filmului „Coco“, dedicat preșcolarilor despre care organizatorii spun că este „un festin vizual ce explorează teme importante precum: familia, cultura, viața și moartea“.

De la ora 13.00, adolescenții sunt așteptați în sala de cinematograf pentru urmări un film de succes, „Dungeons & Dragons: Frăția hoților“.

Intrarea este gratuită, însă cei care doresc să participe, sunt rugați să contacteze numărul de telefon 0770 439 945, persoana de contact fiind Oana Popescu, inspector de specialitate.

De la ora 17.00, din fața Centrului Multifuncțional, va începe Turul Cultural „Jean Constantin“, care se va desfășura prin oraș, „la pas“, ghid fiind prof. dr. Ivan Răzvan Raul.
Înscrierea se va telefonic la numărul de telefon 0770 431 994,  persoană de contact fiind Andreea Ștefan, inspector de specialitate. Participarea este gratuită.

Seara, de la ora 19.00, la aniversarea Centrului „Jean Constantin“ sunt așteptați și bunicii, dar și orice iubitor de folclor, la un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul“, sub bagheta maestrului Cristian Obrejan. Alături de solista ansamblului, Elena Plătică, se vor mai afla Marina Sava și Valentin Sanfira.

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *