Ce se poate vedea în cea de-a doua zi de vineri, la „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“

Cel de-al doilea weekend al festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“, ediția cu numărul 3, va debuta vineri, 13 august, nu cu unul, ci cu două spectacole: un one-woman show emoționantă și o comedie cu… bucluc.

Așadar, vineri, de la ora 21.00, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, în deschiderea serii, publicul va urmări spectacolul „Fata din curcubeu“, după un text de Lia Bugnar, care semnează și regia, având-o în distribuție pe expresiva Marcela Motoc. Acest one-women show emoționant a putut fi văzut și aplaudat și la ediția anterioară a „Serilor“.

După „Fata din curcubeu“, publicul este invitat să fie martor la o… „Târguială cu bucluc“. Comedia are la bază un text de Mihail Zadornov, adaptat pentru scenă și regizat de Radu Niculescu. Vor da viață personajelor, aflate în tot felul de încurcături, Inga Marcu, Emanuel Cristoiu și Andra Colidiuc.

Participarea publicului este gratuită!

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” se desfășoară în perioada 6-29 august, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Evenimentul este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *