Arina Cojocaru oferă o sensibilă „Lecție de zbor“

Este o actriță talentată, sensibilă și delicată. Se exprimă creativ pe scenă însuflețind personajele pe care le interpretează de fiecare dată cu o imensă bucurie, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, dar la fel de bine se exprimă și în scris. Arinei Cojocaru îi place să se confeseze paginii reale, de hârtie sau celei virtuale, să-și aștearnă acolo emoțiile, trăirile. Așa s-a născut „Lecția de zbor“, volum de versuri ce a primit bunul de tipar chiar de Ziua Internațională a Poeziei, pe 21 martie, și care poate fi precomandat până pe 4 aprilie, la preț promoțional, de pe prăvălia/ site-ul editurii Cartea de După.

Iată descrierea noii cărți a Arinei Cojocaru, așa cum se găsește aceasta pe pravaliadedupa.ro: „«Lecția de zbor» e un volum pur de poezie. Alb-negru, cu ilustrații minimaliste trase în tuș cu penița de caligrafie. Poeziile sunt tandre și bune. Feminine, ușoare. Dar și dense, oneste. Lecția de zbor e despre iubire. Lecția de iubire e despre răbdare. Lecția de răbdare despre ce să fie, oare? #AflăDinCarte“.

coperta lectia de zbor arina cojocaru

Cartea va fi lansată atunci când contextul epidemiologic o va permite. Evenimentul editorial va avea loc probabil la vară, în aer liber, sau poate mai devreme.

Arina Cojocaru are în ADN dragostea pasiunea pentru artă, pentru frumos, moștenită de la părinții săi care au slujit amândoi muzelor: mama sa, Lena, a servit-o cu grație pe Terpsichore, iar celebrul și regretatul său tată, Vasile Cojocaru, și-a jertfit viața pe altarul Thaliei fiind totodată și un talentat poet, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea.

Volumul de debut al Arinei Cojocaru, „Douăsprezece fără patru minute“, a fost lansat la Constanța, pe 28 ianuarie 2016, pe scena Teatrului de Stat.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *