Lansare de carte pe valuri. Alina Ramona Ene aruncă „Năvodul fermecat“

Deși Ziua Marinei 2022 a intrat în amintire, evenimentele închinate acestei sărbători continuă la Constanța, joi, 18 august, cu o lansare de carte pe valuri, la bordul ambarcațiunii Kaptan M.

În prim-planul întâmplării de suflet se va afla volumul de proză (povești) „Năvodul fermecat“ semnat de Alina Ramona Ene. Autoarea va fi înconjurată de oameni dragi, precum mezzosoprana Gabriela Dobre și baritonul Iulian Bratu, care vor susține un minirecital, dar și jurnalistul și  poetul Val Răzeșu.

La eveniment sunt așteptați toți cei care doresc să se lase prinși în „Năvodul fermecat“. Kaptan M va pleca din Portul Tomis, de la ora 19.00. Îmbarcarea se va face în intervalul 18.30-18.45. Loc de întâlnire: aproape de restaurantul-terasă „On plonge“.

Cei care doresc să participe o pot contacta pe Alina Ramona Ene, la numărul de telefon 0731 16 61 16. Cursa dubla va avea un discount, de la 60 la 50 lei/ adulți. Pentru copii, participarea costă 10 lei.

Alina Ramona Ene a debutat în luna iunie cu volumul de versuri „Cuvintele vindecă“.

O parte din banii strânși din vânzarea volumelor „Năvodului fermecat“ și „Cuvintele vindecă“ vor fi donați pentru a susține tratamentul unui copil de nouă ani, diagnosticat cu leucemie.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *