În universul Zbumzzi, poți fi orice vrei. Chiar și un „inicorn“ sau un fluture-inorog

Este mare veselie în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, zilnic, până pe 25 august, între orele 17.00-21.00, timp în care cei mici petrec clipe de neuitat alături de echipa Zbumzzi. Se joacă, dansează, desenează pe asfalt, pictează pe șevalet, iau lecții de teatru. 

Mai mult decât atât, la atelierele de face painting, care se desfășoară zilnic, în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, prichindeii pot fi orice: unicorni-curcubeu, fluturi în fel și fel de culori, fluture-inorog, pisicuțe sau lilieci.

Dacă nu credeți, veniți să vă convingeți sau citiți relatările organizatorilor, care redau câteva dintre dialogurile savuroase dintre Ioana Cătălina și Alina, fetele de la face painting și cei mici:

Se face totul la cererea micilor fețe zâmbitoare și hotărâte. «Eu vreau să fiu inicorn», spune o fetiță de nici patru ani. Un băiețel știe și el sigur ce vrea: vrea să fie liliac.  «Eu și prietena mea nu ne-am mai pictat de la 1 iunie», mărturisește cu sinceritate o altă copilă.

Prichindeilor le place să fie pictați și sunt comunicativi cu Ioana și Alina, fetele care le pun culori pe chipuri. Dar „vorbăria“ ține doar până când le vine rândul la pictat, pentru că atunci sunt serioși, ca la poză.

Concomitent cu atelierul de face painting se desfășoară alte patru ateliere. Însă atelierele sunt doar o parte din propunerea estivală a echipei Zbumzzi.

Vă prezentăm mai jos programul complet și zilnic al evenimentului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, care se desfășoară până pe 25 august, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie:

Luni-vineri

17.00-18.00 – antrenament specific și dans

18.00-19.00 – ateliere (teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei)

19.00-21.00 – animație

Sâmbătă-duminică

17.00-18.00 – antrenament specific și dans

18.00-19.00 – ateliere (teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei)

19.00-20.00 – animație

20.00-21.00 – spectacol interactiv cu trupa Zbumzzi“

Evenimentul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Intrarea este liberă!

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *