În Piața Ovidiu, începe Târgul de Artă și Antichități “Constanța Revival”

Colecționari din întreaga țară vor fi prezenți, din acest weekend până la sfârșitul sezonului estival,  în Piața Ovidiu, la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Artă și Antichități “Constanța Revival”.

Conform organizatorilor, ArtAntik.ro & ArtAntik Gallery, colecționarii vor fi participa la târg cu obiecte de artă, bijuterii de epocă, bijuterii și decorațiuni handmade, viniluri, colecționabile și antichități din toate colțurile lumii.

Deschiderea oficială a Târgului de Artă și Antichități “Constanța Revival” va avea loc vineri, 5 iulie, de la ora 11.00. Apoi acesta va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00, în vecinătatea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

“În premieră pentru Constanța, un stand va fi destinat unei expoziții etnografice din care vor putea fi achiziționate ii vechi și alte autentice accesorii de port tradițional românesc. Decorul tematic va fi completat cu instalarea unor impresionante timone navale datând de la începutul secolului XX”, au precizat organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *