Concertele lui octombrie 2018 la Club Doors

Toamna se numără concertele și recitalurile în cluburile constănțene, iar Doors Club nu face excepție de la această regulă, așa că are deja pregătită agenda pentru luna octombrie propunând show-uri de stand-up comedy și întâlniri cu artiști precum: Florin Chilian, Ada Milea și Bobo Burlăcianu, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte și chiar și cu actorul Horațiu Mălăele. Când? Aflați în rândurile de mai jos. (Dar mai întâi e bine a reține că pentru oricare dintre aceste întâlniri vă puteți rezerva un loc din timp, la numărul de telefon 0763.661.622).

Primul weekend: Golan și Chilian

Primul concert al toamnei, programat sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, va fi susținut de Golan în formula de DJ Set. „Prețul biletului, 20 de lei, va include din partea casei o bere sau un cidru“, promit organizatorii.

Petrecerea continuă și a doua zi, pe 14 octombrie, de la ora 9.30, atunci când pe scena Doors Club este așteptat să urce Florin Chilian. „După ce a cucerit toate topurile şi… inimile cu «Zece», după ce a resuscitat atenția publicului cu noul album «Pre@Clasic» în 2017, prin intermediul căruia a creat practic un nou stil muzical, Florin Chilian își păstrează cu demnitate titlul de favorit al publicului“, spun gazdele.

Prețul unui bilet este 60 de lei, iar pentru buna desfășurare a concertului, publicul este așteptat să vină mai devreme cu o oră.

Un alt gen de recital. Cu Mălăele în rol principal

Pe 17 octombrie, de la ora 19.30, clubul Doors vă invită la un alt fel de recital. Unul actoricesc, de zile mari, care îl va aduce în lumina reflectoarelor pe inegalabilul, inconfundabilul Horațiu Mălăele, cu „Sunt un orb“, un maraton de poezie autentică.

„Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru -, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului «Sunt un Orb», maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele“, susțin gazdele. Prețul unui bilet este de 75 de lei.

„Concert în 4“ sau vă era dor de Ada Milea?

Pe 21 octombrie, adică într-o seară de duminică, de la 19.30, va avea loc pe scena Doors Club un… „Concert în 4“, susținut de Ada Milea și prietenii ei, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. „Un savuros și inegalabil Concert în 4 pour les connaisseurs și rudele lor“, după cum îl recomandă organizatorii, pentru care se poate cumpăra un bilet la prețul de 40 de lei. Pentru buna desfășurare a spectacolului, publicul este așteptat începând cu ora 18.30.

Stand-up comedy cu Vio, Sorin și Bogdan Dracea

„Ce-i mai bun de făcut decât să râzi? Așa, pe la mijlocul săptămânii. Mai ales cu Vio și Sorin când Bogdan Drăcea le dă startul. Un Show de Show de seară miercuri, pe 24 octombrie, ora 19.30. Vino de pe la 18.30 să-ți intri în formă cu un pahar de ceva. Biletul, la prețul de 40 de lei, se achiziționează de la Doors Club, în săptămâna evenimentului. Dar nu uitați, puteți să vă faceți rezervări și la numărul de telefon 0763.661.622.

Marcian Petrescu aduce un nou album cu Trenul de Noapte

După un maraton de râs în miezul săptămânii, prinde bine o călătorie cu Trenul de Noapte și cu Marcian Petrescu. Când? Duminică, 28 octombrie, de la ora 19.30. Întâlnirea se lasă cu lansarea albumului „Drifting Blues – Soft Records 2018“, semnat de Marcian Petrescu, „considerat drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din România, o adevărată autoritate în mișcarea românească de blues și un real erudit în istoria blues-ului și a sunetului muzicuței de blues, cu o expertiză tehnică și de scenă la același nivel cu cea a omologilor săi din SUA“. Alături de Marcian Petrescu la muzicuță și voce, vor evolua: Mihai Tacoi (chitară), Matei Pușcaru (bas) și Vali Vătuiu (baterie).

„Asta e!“, spune Teo

Ultima zi a lunii octombrie este dedicată râsului în compania lui Teo, care va prezenta, pe 31 octombrie, de la ora 19.00, cel mai nou show de stand up comedy al său, „Asta e!“. În deschiderea spectacolului va evolua „Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!“.

Prețul unui bilet e de 40 lei, iar publicul e așteptat cu o oră mai devreme.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *