Vă place muzica bună? Veniți la Folk Fest Remember Costinești!

Vă place muzica bună?  Vă place folk-ul și ați vrea să-i ascultați live pe Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis și Mircea Vintilă? Atunci trebuie să nu ratați cea de-a doua ediție a Folk Fest Remember Costinești, care se va desfășura pe 10 și 11 august.

„Folk Fest Remember Costinești invită iubitorii de muzică folk la unul dintre cele mai frumoase festivaluri de gen din țară! În incinta complexului White Horse din Costinești, la doar 300 de metri de mare. Ajuns la a doua ediție, Folk Fest Remember Costinești reunește artiști de prim rang din domeniul folkului românesc: Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre, Dinu Olărașu și mulți alții. Amfitrionul evenimentului va fi Andrei Partoș, jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată“, spune, din partea organizatorilor, Amelia Stănescu.

Prețul unui abonament presale este 50 de lei, pentru ambele zile de festival, iar cei care doresc să cumpere bilet doar pentru o seară de folk vor plăti 30 de lei, la intrare la eveniment.

Deoarece Folk Fest Remember Costinești este mai mult decât un festival de muzică, după cum susțin organizatorii, el „își propune să aducă în prim-plan evenimentele cultural-aristice care însuflețeau atmosfera Costineștiului în anii ‘70 – ‘80, perioadă de referință pentru Stațiunea Tineretului care reprezenta destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical sau din alte arii culturale“.

salon grafica satirica cu cornel patrascan costinesti

De aceea, în program sunt incluse, la fel ca la ediția precedentă, expoziții de grafică umoristică, de fotografie (cu imagini de ieri  și de azi ale stațiunii), lansări de carte ale artiștilor participanți la festival și multe alte evenimente surpriză care vor trezi interesul publicului participant. Totodată, în cadrul festivalului este inclus și „Salonul de grafică satirică by Costel Pătrășcan“, găzduit de White Horse Costinești, timp de o săptămână, între 6 și 12 august.

Conform Ameliei Stănescu, în cadrul Folk Fest Remember Costinești va fi lansat și un concurs de epigrame cu tematică ce va face referiri la artiștii invitați,  la melodiile acestora și, bineînțeles, la Costinești, statiunea tineretului.

concurs de epigrame costinesti

Mai mult, Mike Godoroja & Blue Spirit vor susține un show de muzică country și poezie, avându-i ca invitați pe actorul Eugen Cristea și poetul Dan Mircea Cipariu.

Evenimentul marca Doors Club este susținut de Asociația Creative Life și Primăria Costinești.

Biletele pentru Folk Fest Remember Costinești se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Statiile de Plată SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro,  se poate  plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs, cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *